Fortrolighed

Fortrolighedspolitik

Medmindre andet er angivet nedenfor, er ydelsen af ​​dine personlige oplysninger hverken krævet ved lov eller ved kontrakt eller forpligtet til at indgå en kontrakt. Du er ikke forpligtet til at levere dataene. En non-provisioning har ingen konsekvenser. Dette gælder kun i det omfang der ikke gives andre oplysninger i de efterfølgende behandlinger.
"Personlige data" er alle oplysninger, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Server logfiler

Du kan besøge vores hjemmeside uden at give nogen personlige oplysninger. Hver gang du tilgår vores hjemmeside, overføres brugsdata gennem din internetbrowser og gemmes i logdata (serverlogfiler). Disse lagrede data omfatter f.eks. navnet på den ringede side, datoen og tidspunktet for opkaldet, mængden af ​​overførte data og den anmodende udbyder. Disse data bruges udelukkende til at sikre problemfri drift af vores hjemmeside og for at forbedre vores tilbud. Det er ikke muligt at tildele disse data til en bestemt person.

konto

Når du åbner en kundekonto, indsamler vi dine personoplysninger i det omfang, der er angivet der. Formålet med databehandling er at forbedre din indkøbsoplevelse og at forenkle ordrebehandlingen. Behandlingen sker på grundlag af artikel 6 (1) litra en GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at give os besked, uden at det påvirker lovligheden af ​​den behandling, der udføres på grundlag af samtykket frem til tilbagekaldelsen. Din kundekonto vil derefter blive slettet.

Indsamling, behandling og brug af personoplysninger ved afgivelse af ordrer

Når du afgiver en ordre, indsamler og bruger vi kun dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde og behandle din ordre og for at behandle dine henvendelser. Levering af data er nødvendig for indgåelse af kontrakten. Manglende levering betyder, at der ikke kan indgås en kontrakt. Behandlingen sker på grundlag af artikel 6 (1) litra b GDPR og er nødvendig for opfyldelsen af ​​en kontrakt med dig. Dine data videregives ikke til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke. De eneste undtagelser fra dette er vores servicepartnere, som vi har brug for til at behandle det kontraktlige forhold eller de tjenesteudbydere, som vi bruger i forbindelse med ordrebehandling. Ud over de modtagere, der er nævnt i de respektive paragraffer i denne databeskyttelseserklæring, er disse f.eks. modtagere af følgende kategorier: udbydere af forsendelsestjenester, udbydere af betalingstjenester, udbydere af merchandise-administration, tjenesteudbydere til ordrebehandling, webhosts, IT-serviceudbydere og dropshipping-forhandlere. I alle tilfælde overholder vi strengt lovkravene. Mængden af ​​datatransmission er begrænset til et minimum.

Videregivelse af e-mail-adresse til rederier for information om forsendelsesstatus

Vi videregiver din e-mailadresse til transportfirmaet som led i kontraktbehandlingen, forudsat at du udtrykkeligt har givet samtykke hertil under bestillingsprocessen. Formålet med overførslen er at informere dig om forsendelsesstatus via e-mail. Behandlingen sker på grundlag af artikel 6 (1) litra en GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at give os eller transportvirksomheden besked, uden at det påvirker lovligheden af ​​den behandling, der udføres på baggrund af samtykket frem til tilbagekaldelsen.

Brug af PayPal

Alle PayPal-transaktioner er underlagt PayPal's privatlivspolitik. Disse findes under https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-prev?locale.x=de_DE

Cookies

Vores hjemmeside bruger cookies. Cookies er små tekstfiler, der gemmes i internetbrowseren eller af internetbrowseren på en brugers computersystem. Hvis en bruger ringer til en hjemmeside, kan der gemmes en cookie på brugerens styresystem. Denne cookie indeholder en karakteristisk tegnstreng, der gør det muligt at identificere browseren tydeligt, når hjemmesiden kaldes op igen. Vi bruger cookies med det formål at gøre vores tilbud mere brugervenligt, mere effektivt og mere sikkert. Derudover gør cookies det muligt for vores systemer at genkende din browser, selv efter du har skiftet side, og at tilbyde dig tjenester. Nogle funktioner på vores hjemmeside kan ikke tilbydes uden brug af cookies. For disse er det nødvendigt, at browseren genkendes selv efter et sideskift.

Cookies gemmes på din computer. Derfor har du fuld kontrol over brugen af ​​cookies. Ved at vælge de relevante tekniske indstillinger i din internetbrowser kan du forhindre lagring af cookies og transmission af de data, de indeholder. Cookies, der allerede er gemt, kan til enhver tid slettes. Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at du så muligvis ikke kan bruge alle funktionerne på denne hjemmeside i deres fulde omfang.
Under nedenstående links kan du finde ud af, hvordan du administrerer (blandt andet deaktiver) cookies på de vigtigste browsere:
Chrome Browser:
https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=de
Internet Explorer:
https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox:
https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Safari:
https://support.apple.com/de-de/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Varighed af opbevaring

Efter fuldstændig kontrakt behandler data for en indledende periode på garantiperioden bliver derefter lagret under hensyntagen til juridiske, især skatte- og kommerciel fastholdelse lov perioder og derefter slettet efter fristen, medmindre du har aftalt at den videre forarbejdning og anvendelse.

Den berørte persons rettigheder

Hvis de juridiske krav er opfyldt, har du følgende rettigheder i henhold til artikel 15 til 20 GDPR: Ret til information, til korrektion, til sletning, til begrænsning af behandling, til dataportabilitet.
Derudover har du i henhold til artikel 21 (1) GDPR ret til at gøre indsigelse mod behandlingen baseret på artikel 6 (1) f GDPR og mod behandling med henblik på direkte annoncering.

Kontakt os på forespørgsel. Kontaktoplysningerne findes i vores aftryk.

Ret til appel til tilsynsmyndigheden

I overensstemmelse med artikel 77 DSGVO har du ret til at klage til tilsynsmyndigheden, hvis du mener, at behandlingen af ​​dine personoplysninger ikke er lovlig.

Overførsel af personoplysninger

Dine data videresendes til det rederi, der er bestilt med leveringen, for så vidt dette er nødvendigt for levering af varerne. For at behandle betalinger videresender vi dine betalingsdata til det kreditinstitut, der er bestilt med betalingen.

Ret til information

I henhold til den føderale databeskyttelseslov har du ret til at frigøre oplysninger om dine lagrede data og om nødvendigt retten til at korrigere, blokere eller slette disse data.

Kontaktperson for databeskyttelse

Hvis du har spørgsmål om indsamling, behandling eller brug af dine personlige data, information, korrektion, blokering eller sletning af data eller tilbagekaldelse af dit samtykke, skal du kontakte:

info@onezeromore.com